Exkluzív Üzleti Találkozó

Meghívó egy kellemes délutánra, ahol Önhöz hasonló cégvezetőkkel és tulajdonosokkal tölthet el pár igazán megtérülő és kellemes órát. Ismerkedjen, építsen ki kapcsolatokat, és az előadások során gazdagodjon Önt érintő, hasznos tanácsokkal!

Következő rendezvényünk időpontja: 2018. június 28.

Program

Dienes Attila

a Legőrültebb Konzultáns, bestseller író: Robbanj be a köztudatba!

“EGY CÉGBEN A LEGNAGYOBB ÉRTÉK AZ EMBER! A probléma nem a környezetben lévő emberekkel van, hanem annak a tudásnak hiányával, hogy miként kezeljük őket.” 2004 óta több mint 3.800 résztvevő fejezte ki írásban köszönetét gyakorlatias képzései után, amelyek könyveivel együtt segítenek  abban, hogy a munkaerőt megtartsák, illetve nagyobb profitot és több szabadidőt érjenek el a tudatos cégvezetők. Így a közös munka eredményeként önállóan termelő munkatársakkal dolgoznak és csapatban együtt haladnak egy közös cél felé.
Könyvei:

  1. Nem termel a munkatárs? – Eszközök az önálló munkavégzéshez
  2. Robbanj be a köztudatba! Céges sikertörténetek 1.

Bene Koppány

Hogyan robbanj be a köztudatba a FB-on? – saját történet alapján

Bene Koppány vagyok, a leglazább matektanár.

Már gyerekkoromban is jól ment a matek. Az általános iskola 4. osztályban tartottam egy órát a saját osztályomnak (az még nyelvtan volt). Nem ment rosszabbul, mint az osztályfőnökünknek. 🙂

Később matematika tagozatos lettem a gimnáziumban, és az egyetemre is felvételiztem. Noha benne voltam a legjobb ötben, végül operaénekes lettem, és évekig dolgoztam egy színház kórusában. Végül mégis a matek korrepetálást választottam életpályának.

Egy röpke felmérést követően rájöttem, hogy én eleve olyan tanár vagyok, amilyenre a diákok vágynak: jó hangulatú órákat tartok és türelmes vagyok, érthetően magyarázok.

Célom: elérni, hogy soha többé senkinek ne kelljen szenvednie az iskolában. Nagy cél. Elfogadok segítséget. 🙂


Szendrei Mihály

Szendrei Mihály sikertörténete: Hogyan lett az Aranykorona Étteremből egy virágzó cég?


Major Zsuzsa

Sajtó kapcsolatok: hírértékű szövegek írása

Major Zsuzsanna  hírmenedzser vagyok, abban segítek, hogy hírből ismerjenek.
15 éve foglalkozom újságírással, online és offline tapasztalatokkal, sajtóreferensi, rádiós főszerkesztői és hírszerkesztői tapasztalattal. Voltam országos tévé híradós riportere, talán te is láttál már a tévében, vagy hallottad a hangom a rádióban. Most független, szabadúszó újságíróként dolgozom.
Y generációs, digitális nomád vagyok, influenszer, marketinges, PR-os beütéssel. Azzal hasítottam nagyot, hogy nem írtam arról, hogyan írj magadról vagy írass cikket, hanem cselekedtem. A gyakorlatban mutattam meg az ÉRTÉKES ÖTLETEK BLOGgal. Egy szakmai és hiteles vállalkozó szellemű közösséggel dolgozom együtt.
Hiszem, hogy minden hír mögött a legfontosabb az ember. Az értékes, hírértékű, együtt hívószavakra bejöttek a megfelelő emberek mellém, akikkel hol projektekkel, hol rendezvények kapcsán, hol csak úgy segítjük egymás fejlődését.
Miben tudok neked segíteni? Tartalomgyártásban, szövegírásban, sajtókapcsolatokban, rendezvény promócióban és/vagy megjelenési lehetőségben.
Hírértékű szövegírás.  Sajtóanyag, sajtóközlemény készítése, mail a sajtónak. Szövegek írása honlapra, hírlevélhez. Cikkírás a blogodra, blogszövegek készítése. Ne érd be szövegíróval!
Major Zsuzsanna vagyok, a TE újságíród is lehetek.

 


Orgován Katalin

Nők a csúcson! (Női vezetőként egy férfias közegben)

Az előadás azokról a nehézségekről szól, amik akadályozzák a nőket abban, hogy magasabb vezetői szintre tudjanak elérni. Ezek az akadályok gyakran mélyen gyökerező hitek, beidegződések a nőkkel, női szerepekkel szemben. Több nemzetközi kutatási eredménye kerül bemutatásra az előadó személyes történeteivel illusztrálva, alátámasztva.

 

Várjuk szeretettel VIP rendezvényünkön! A részvétel regisztrációhoz kötött!
Részvétel: bruttó 2000 Ft, a belépő mellé egy ajándék könyv jár!
Helyszín: Alphasonic Kft. 1044 Budapest, Ipari Park utca 8.
Időpont: 2018. június 28. 13:00 – 17:00-ig
Regisztráció: 12:30-13:00-ig
Parkolás: saját ingyenes parkolónkban

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com