Exkluzív Üzleti Találkozó

Meghívó egy kellemes délutánra, ahol Önhöz hasonló cégvezetőkkel és tulajdonosokkal tölthet el pár igazán megtérülő és kellemes órát. Ismerkedjen, építsen ki kapcsolatokat, és az előadások során gazdagodjon Önt érintő, hasznos tanácsokkal!

Következő rendezvényünk időpontja: 2018. január 30.

 Program

12:30-13:00 Érkezés

 

Dimitrova-Dessislava1_belyegkepDimitrova Dessislava

Alphasonic Kft.

A jól fizető vevők kiszolgálásának a hátterében a gyors informatikai rendszer áll: pár perces visszajelzések, azonnali reakciók. Milyen intézkedéseket kell megtennie egy vállalkozásnak, hogy egyáltalán képes legyen kiszolgálni a magasabb társadalmi réteget vagy nagyobb cégeket? Válasz helyett megoldások Dimitrova Dessislava előadásában.

 

 

Kóczán Zsófia

Alphasonic Kft.

Hogyan figyeljük meg munkahelyünket? Miként figyelhetőek meg a munkatársak és milyen eszközökkel? Hogyan kell kiépíteni egy hatékony megfigyelőrendszert? Ezekről az érdekes témákról fog előadni az Alphasonic Kft. biztonságtechnikai szakembere. Tippek, tanácsok, trükkök.

 

 

 

Jagodics Rita

Kereskedelmi Marketing

,,A marketing nem a reklámozásnál kezdődik, hanem a vevőismerettel.” – vallja Jagodics Rita, akinek a specialitása a viszonteladókon keresztül történő értékesítés.
Rita 1997-ben kezdte el a pályafutását a reklám szakmában, amikor megalapította első cégét, mely mára már az ország egyik legelismertebb szövegírói és grafikai cégévé nőtte ki magát. Akkor még maga sem tudta, hogy innentől kezdve annak fogja szentelni életét, hogy segítse Magyarország vállalkozásait a fejlődésben.

 

 

Demeter Éva

Intelligens Táplálkozási Specialista

Ahhoz, hogy minél tovább sikeresen vihessük üzletünket, saját magunkról is gondoskodnunk kell. Hiszen egészségesen lehet 100%-osan teljesíteni a munkában. Éva erről ad most tanácsokat, hogy hogyan figyeljünk oda nem csak a cégünkre, hanem magunkra is!

 

 

Tóth Cecília

Natural Fitness World Champion

“Mindig újabb és újabb célokat kell kitűzni.”
Akkor tizenkilenc éve mondta ki Tóth Cecília, hogy világbajnok akar lenni. Az álom pedig valóra vált: 2016. június közepén, az Érden megrendezett Natural Fitness Világbajnokságon, classic fitness kategóriában elérte a VB győzelmet. Persze hosszú út vezetett idáig. Január 30-án ő maga meséli ez az Exkluzív Találkozón a sikereit és a mögötte rejlő kemény munkát!

 

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Várjuk szeretettel VIP rendezvényünkön!

A részvétel regisztrációhoz kötött!

Részvétel: DÍJMENTES!

Helyszín: Alphasonic Kft. 1044 Budapest, Ipari Park utca 8.

Időpont: 2018. január 30. 13:00 – 17:10-ig

Regisztráció: 12:30-13:00-ig

Parkolás: saját ingyenes parkolónkban

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com