Exkluzív Üzleti Találkozó

Meghívó egy kellemes délutánra, ahol Önhöz hasonló cégvezetőkkel és tulajdonosokkal tölthet el pár igazán megtérülő és kellemes órát. Ismerkedjen, építsen ki kapcsolatokat, és az előadások során gazdagodjon Önt érintő, hasznos tanácsokkal!

Következő rendezvényünk időpontja: 2018. szeptember 25.

Program

Jagodics Rita

,,A marketing nem a reklámozásnál kezdődik, hanem a vevőismerettel.” – vallja Jagodics Rita, akinek a specialitása a viszonteladókon keresztül történő értékesítés.
Rita 1997-ben kezdte el a pályafutását a reklám szakmában, amikor megalapította első cégét, mely mára már az ország egyik legelismertebb szövegírói és grafikai cégévé nőtte ki magát. Akkor még maga sem tudta, hogy innentől kezdve annak fogja szentelni életét, hogy segítse Magyarország vállalkozásait a fejlődésben.


Dimitrova Dessislava

A jól fizető vevők kiszolgálásának a hátterében a gyors informatikai rendszer áll: pár perces visszajelzések, azonnali reakciók. Milyen intézkedéseket kell megtennie egy vállalkozásnak, hogy egyáltalán képes legyen kiszolgálni a magasabb társadalmi réteget vagy nagyobb cégeket? Válasz helyett megoldások Dimitrova Dessislava előadásában.


Kasza Tamás

 


VIP előadónk:
Orgován Katalin

Nők a csúcson! (Női vezetőként egy férfias közegben)

Az előadás azokról a nehézségekről szól, amik akadályozzák a nőket abban, hogy magasabb vezetői szintre tudjanak elérni. Ezek az akadályok gyakran mélyen gyökerező hitek, beidegződések a nőkkel, női szerepekkel szemben. Több nemzetközi kutatási eredménye kerül bemutatásra az előadó személyes történeteivel illusztrálva, alátámasztva.

 

Várjuk szeretettel VIP rendezvényünkön! A részvétel regisztrációhoz kötött!
Részvétel: Ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Helyszín: Alphasonic Kft. 1044 Budapest, Ipari Park utca 8.
Időpont: 2018. szeptember 25. 13:00 – 17:00-ig
Regisztráció: 12:30-13:00-ig
Parkolás: saját ingyenes parkolónkban

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com